Skip to main content

Portfolio

We hebben Eline leren kennen op de VT Woonbeurs. Daar heeft zij een eerste schets gemaakt van onze woonkamer. Haar enthousiasme en positieve energie waren enorm aanstekelijk. Voor ons was het gelijk duidelijk; met haar willen we ons huis thuis maken. Ook tijdens het hele proces viel haar energie op; bruisend, warm en positief. Ze heeft echt naar ons gekeken door middel van gesprekken en Feng shui waardoor wij wij de juiste keuzes hebben kunnen maken. De foto’s spreken voor zich! 
Eline onwijs bedankt! 
 
Math en Marieke

Comming soon


Nieuwbouw in de Duinen


Hofje van Hoogelande Den Haag

De nieuwe algemene ruimte bij het Hofje van Hoogelande is gemaakt om de bewoonsters van dit hofje een plek te geven waar zij elkaar kunnen ontmoeten, hun verjaardag kunnen vieren of andere activiteiten kunnen organiseren. Het is een multifunctionele ruimte geworden met een keuken, genoeg tafels en stoelen om allemaal te kunnen zitten en een gezellige huiselijke sfeer.

De open haard van dit huis lag in een hoekje weggedrukt. Hierdoor kon je hem alleen zien vanuit een hoek in de eetkamer en was de kamer heel moeilijk gezellig te maken. Door de haard naar voren te plaatsen en rondom zichtbaar te maken, kreeg de kamer een nieuw middelpunt.


Nieuw interieur voor de zitkamer

De bewoners van dit huis waren heel erg toe aan een nieuwe look voor hun benedenverdieping. Aangezien ze in een huurhuis zitten konden ze niet de hele kamer opnieuw verven en verbouwen. De oplossing werd gezocht in nieuwe meubels in frisse kleuren om de kamer op te lichten. Het uitgangspunt van de kleuren keuze is het turquoise kastje. Hier zie je goed wat alleen een nieuwe bank en een nieuw kleed op de grond al kunnen veranderen.

De eettafel is uitschuifbaar met een mooi systeem dat helemaal onder de tafel verdwijnt. Hierdoor is hij compact maar toch heel groot wanneer dit nodig is, zonder gesleep met planken.


Nieuwe look voor de begane grond

Hier was de opdracht om de woon- en eetkamer te moderniseren. De smaak van de bewoners is sober, maar ze wilden nu wat anders en waren ook toe aan wat modernere details in de kamer.

Na een Feng Shui analyse van het huis gaf een idee welke kleurencombinaties het beste passen bij dit huis en zijn bewoners. Het resultaat is geheel naar hun smaak, stijlvol, rustig en toch spannend door de kleurencombinatie in de gordijnen.


Gezinshuis in Den Haag

Deze bungalow uit de jaren 70 was nog geheel in de oude staat toen de bewoners het kochten. Zij wilden graag assistentie bij de inrichting van het huis en vooral met nieuwe indeling van slaapkamers en speelkamers. Het is een goed gezinshuis geworden dat helemaal is ingedeeld volgens het Feng Shui advies en ook het kleuren pallet is hier op aangepast. De uitvoering van het advies hebben de bewoners zelf gedaan met het advies rapport als leidraad.


Verbouwing monumentaal pand in Weesp - Renovation monumental building in Weesp

Voor de bewoners van dit huis heb ik een Feng Shui advies gemaakt. Zij hebben dit huis gekocht in de oude staat en hun uitgangspunt was om hier een heerlijke nieuwe plek van te maken die goed voelt, maar hen ook zal steunen in hun werk en hun dagelijkse leven.

De uitvoering van het advies hebben ze zelf gedaan met mijn rapport als handleiding.


Huis in Wassenaar - House in Wassenaar

De eigenaren van dit huis wilden graag iets veranderen aan hun huis nu de kinderen groot zijn en het huis uit. Zij wilden graag verbouwen en de keuken open breken naar de eetkamer, maar wilden dit doen volgens een goed plan. Ook vonden ze de zitkamer niet fijn en zaten daar nooit.

Met wat kleine aanpassingen in het kleurenpallet voor het huis en een mooi plan voor de verbouwing heeft ervoor gezorgd dat dit nu een huis is dat hen goed past en waar ze weer kunnen genieten van de mooie zitkamer.